Contact

DroidApp.nl is altijd geïnteresseerd in jouw mening, suggestie of klacht omtrent DroidApp. DroidApp is een onafhankelijke website waarbij de nadruk ligt op de applicaties voor Google Android. DroidApp wil applicaties uitlichten die handig, gaaf of interessant zijn en daarbij de bezoeker van de website een uitgebreid beeld geven van de applicatie. Daarbij heeft DroidApp als doel om objectief nieuws te brengen met een toegevoegde waarde voor de bezoeker en het plaatsen van uitgebreide reviews.

Het contactformulier kan gebruikt worden om een nieuwstip te sturen naar de redactie van DroidApp of om vragen, klachten of suggesties kenbaar te maken. De redactie van DroidApp zal wanneer noodzakelijk zo spoedig mogelijk een antwoord geven op het bericht. Nieuwstips met afbeeldingen kun je ook sturen naar redactie @ DroidApp.nl.

Om je bericht te versturen kan je gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Uiteraard kan je ons ook vinden op de sociale netwerken. De links naar de sociale netwerken vind je boven- en onderaan op de website.

DroidApp App

De DroidApp is een handige app om op de hoogte te blijven van al het laatste Android-nieuws. Via de onderstaande button kan je de applicatie downloaden uit de Play Store.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis

Contactformulier

DroidApp.nl biedt geen technische support!
Bij vragen of problemen met je toestel, neem contact op met de klantenservice van de fabrikant. Ook bij vragen over apps raden we je aan contact op te nemen met de ontwikkelaar.

Daarbij doet DroidApp NIET aan linkruil of het plaatsen van gesponsorde linkjes. Het indienen van een verzoek hiertoe, wordt afgewezen. DroidApp plaatst enkel door onszelf geschreven content, we plaatsen geen content geschreven door derden.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht