De vergeten smartphone: LG Nexus 4

De vierde Nexus van Google en de eerste Nexus van LG werd in oktober 2012 aangekondigd en kwam in november van dat jaar uit. Overigens was de Nexus 4 pas in april 2013 officieel Nederland te koop. We behandelen de Nexus 4 in onze rubriek ‘De vergeten smartphone’, want er is veel te vertellen over het toestel.

De vergeten smartphone: HTC Desire

De HTC Desire werd februari 2010 officieel gelanceerd als het derde vlaggenschip toestel met Android van HTC. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en heeft HTC een flink aantal toestellen uitgebracht in de Desire-serie. Maar wat maakte de eerste Desire zo uniek zeven jaar geleden? In deze editie van ‘de vergeten smartphone’ blikken we terug op de HTC Desire.

De vergeten smartphone: Samsung i7500 Galaxy

De eerste Galaxy van Samsung was de Samsung i7500 Galaxy. Deze smartphone verscheen in 2009 en was sowieso één van de eerste Android-smartphones die werd uitgebracht. Het toestel viel op door het 3,2 inch display, de vele toetsen onder het scherm en de ‘dunne’ behuizing van 11,9 millimeter. In deze editie van ‘de vergeten smartphone’ blikken we terug op de Samsung i7500 Galaxy.

De 6 beste apps van februari 2017

De maand februari ligt achter ons en dus blikken we terug op de kortste maand van het jaar. Het was de maand van de nieuwe smartphones, het Mobile World Congress, het driejarig bestaan van DroidApp en natuurlijk weer nieuwe apps. In dit artikel lichten we de 6 beste apps van februari 2017 uit.

De vergeten smartphone: LG Optimus 2X Speed

Een smartphone die geschiedenis wist te schrijven; dat is de LG P990 Optimus 2X Speed. Het toestel wist zelfs het Guinness Book of Records te bereiken. Het was de eerste smartphone met een dual-core processor: uniek! We gaan terug in de tijd met de ‘vergeten smartphone’. En dit keer dus met de LG Optimus 2X Speed.

De vergeten smartphone: HTC Hero

Vorige week verscheen de eerste editie van de nieuwe rubriek ‘De vergeten smartphone’. We bespraken de Sony Ericsson Xperia Arc en dit keer komen we uitgebreid terug op de HTC Hero. Het was de eerste smartphone met HTC Sense en het viel op door zijn trackball. We blikken terug op de tweede vergeten smartphone; de HTC Hero.

Pagina 1 van 1312345