De vergeten smartphone: LG Optimus 2X Speed

Een smartphone die geschiedenis wist te schrijven; dat is de LG P990 Optimus 2X Speed. Het toestel wist zelfs het Guinness Book of Records te bereiken. Het was de eerste smartphone met een dual-core processor: uniek! We gaan terug in de tijd met de ‘vergeten smartphone’. En dit keer dus met de LG Optimus 2X Speed.

De vergeten smartphone: HTC Hero

Vorige week verscheen de eerste editie van de nieuwe rubriek ‘De vergeten smartphone’. We bespraken de Sony Ericsson Xperia Arc en dit keer komen we uitgebreid terug op de HTC Hero. Het was de eerste smartphone met HTC Sense en het viel op door zijn trackball. We blikken terug op de tweede vergeten smartphone; de HTC Hero.

De 8 beste apps van januari 2017

De eerste maand van 2017 ligt achter ons; januari. Zoals op iedere eerste dag van de nieuwe maand blikken we terug op de afgelopen maand. In dit overzicht behandelen we de 8 beste Android-apps van januari 2017 en het belangrijkste nieuws van die maand.

De 10 beste apps van december 2016

Iets later dan je van ons gewend bent, maar daarom niet minder belangrijk. We hebben een nieuw overzicht voor je met de beste apps van december 2016. Welke applicaties mocht je in de afgelopen maand niet missen en welke zijn het installeren waard? We hebben de 10 beste Android-apps van december voor je op een rij gezet.

Het beste van DroidApp in 2016: dit mag je niet missen

We hebben in 2016 veel verschillende onderwerpen behandeld rondom Android. Denk aan onze uitgebreide weer-app test, of Koopadvies voor de keuze voor de smartphone die bij jou past. Ook schreven we vele lijstjes waarin we verschillende apps uitzochten met een bepaald thema. In dit artikel zetten we het beste van DroidApp in 2016 voor je op een rij. Wat mag je absoluut niet gemist hebben.

Dit zijn de 50+ beste Android-apps van 2016

Net als vorig jaar blikken we bij DroidApp uitgebreid terug op 2016. In dit artikel hebben een uitgebreide selectie gemaakt met de beste apps van 2016. Het gaat om nieuwe applicaties, maar ook om apps die we in het afgelopen jaar hebben besproken op DroidApp. Want er zijn meer interessante apps en games dan alleen Pokémon Go, Prisma en Slack. Dit zijn de beste apps van 2016.

Pagina 1 van 1212345