De vergeten smartphone: HTC Incredible S

Het was niet de mooiste smartphone die HTC ooit gemaakt heeft en het was ook zeker niet de populairste smartphone van HTC. Toch had dit toestel “iets”. Dit kwam denk ik door de opvallende achterkant en de brede speaker wat het toestel een stoer en robuust uiterlijk gaven. We hebben het over de HTC Incredible S die we bespreken in een nieuwe aflevering van ‘De vergeten smartphone’.

De vergeten telefoon: LG Shine

We wisselen onze wekelijkse rubriek ‘De vergeten smartphone’ af met ‘De vergeten telefoon’. Toestellen die opvielen om hun uiterlijk of hun mogelijkheden. Deze week bespreken we de LG Shine uit 2007, een ongekend populair toestel met unieke eigenschappen. Het was een telefoon en spiegel in één en viel op door het scrollwiel.

De vergeten smartphone: Sony Xperia S

Het was de eerste Xperia van Sony (zonder Ericsson) en had verschillende interessante design-elementen; de Sony Xperia S. Deze smartphone vormde de basis van hoe we nu de Xperia-smartphones tegenkomen. We bespreken de Sony Xperia S in onze rubriek ‘De vergeten smartphone’.

De vergeten telefoon: Samsung G600

Sinds februari hebben we op DroidApp de rubriek ‘De vergeten smartphone’. Hierin zetten we smartphones ‘van vroeger’ nog één keer in de spotlights. We gaan de rubriek uitbreiden met niet-smartphones en wisselen de wekelijkse rubriek af met ‘De vergeten telefoon’. Deze week bespreken we de Samsung G600, die in 2007 werd uitgebracht.

De 9 beste apps van april 2017

De maand april ligt achter ons en dus kijken we terug op de afgelopen maand. Daarbij geven we je ook een overzicht van de 9 beste apps van april 2017. Welke applicaties mogen niet op je smartphone ontbreken? Vorige maand verschenen er ook diverse reviews en interessante tip- en vergeten smartphone-berichten.

De vergeten smartphone: HTC ChaCha

In 2011 bracht HTC twee zogenoemde “Facebook smartphones” uit, de HTC ChaCha en de HTC Salsa. Deze twee smartphones wisten zich te onderscheiden doordat deze waren uitgerust met een speciale Facebook knop onder op de telefoon. We bespreken de HTC ChaCha in een nieuwe editie van onze rubriek ‘De vergeten smartphone’.

De vergeten smartphone: LG Optimus 3D

Mocht je denken dat een smartphone met dubbele camera’s iets van de laatste tijd is, dan heb je het mis. De LG Optimus 3D had al een dubbele camera achterop het toestel. Deze camera’s waren er voor om foto’s en video’s in 3D te maken. De Optimus 3D kwam in juli 2011 uit en werd door LG in de markt gezet als directe concurrent van de Samsung Galaxy S2, de HTC Sensation en de HTC EVO 3D. Wij bespreken hem deze week in onze rubriek ‘De vergeten smartphone’.

De vergeten smartphone: Huawei Ascend P6

In deze editie van ‘De vergeten smartphone’ bespreken we de Huawei Ascend P6. Deze smartphone kreeg van de fabrikant het predicaat ‘De belangrijkste smartphone van 2013’. En dat hebben we geweten. De Huawei Ascend P6 had alles in huis om erg populair te worden. Ook ik was vier jaar geleden erg onder de indruk van de P6.

De vergeten smartphone: Samsung Galaxy Beam

In februari 2012 werd er door Samsung een wel erg bijzonder toestel aangekondigd, namelijk de Samsung Galaxy Beam. De naam zegt het eigenlijk al, dit toestel bevatte een ingebouwde projector. Door deze projector werd het toestel wel dikker dan andere toestellen, het toestel was maar liefst 12,5 mm dik. In deze editie van ‘De vergeten smartphone’ bespreken we dit toestel.

Pagina 1 van 1412345