DroidApp is een onafhankelijke website waarbij de nadruk ligt op apps voor Google Android. DroidApp wil applicaties uitlichten die handig, gaaf of interessant zijn en daarbij de bezoeker van de website een uitgebreid beeld geven van de applicatie.

Daarbij heeft DroidApp als doel om objectief nieuws te brengen met een toegevoegde waarde voor de bezoeker.
Daarnaast wil DroidApp lezers en bezoekers voorlichten met onafhankelijke reviews van zowel apps, smartphones en accessoires.

Onze schrijvers

Aan DroidApp.nl werken dagelijks tal van schrijvers aan unieke, interessante en leuke content. Maak kennis met ons team en vergeet ons niet te volgen op social media!

Stefan Hage

Stefan schrijft graag artikelen en doet dit al sinds 2009 toen hij begon met schrijven over telecomnieuws bij GSM Helpdesk. Door de jaren heen heeft hij veel kennis verworven over mobiele technologie en schrijft hij uitgebreide stukken. Stefan heeft een passie voor fotografie en dat uit zich op DroidApp in prachtige review foto’s. Hij richtte DroidApp.nl op, op 16 februari 2014 samen met Luke.

Meer weten over Stefan? Bekijk dan ook eens:
Alle artikelen van Stefan
Linkedin

Luke Reijmerink

Luke weet van alles te vertellen over technologie en schrijft hier graag over naast nieuws over Android en handige applicaties. Ook is Luke verantwoordelijk voor het online houden van DroidApp en ontwikkelt hij de DroidApp App.

Meer weten over Luke? Bekijk dan ook eens:
Alle artikelen van Luke
Linkedin

Kelly Cornelissen

Werkt in de ICT, Android liefhebster. Auto- en filmfanaat.

Meer weten over Kelly? Bekijk dan ook eens:
Alle artikelen van Kelly
Twitter

Paul Brouwer

Vader van 3, succesvol coach van Geinoord D8, fan van Android Cupcake. Flashed graag ROMs.

Meer weten over Paul? Bekijk dan ook eens:
Alle artikelen van Paul

Redactie

Artikelen die met grote zorg door de DroidApp redactie zijn samengesteld.
Alle artikelen van de Redactie