Smartphone en abonnement nodig?

Met onze handige vergelijker kun je eenvoudig en snel een smartphone met abonnement combineren!

Telefoon abonnementen vergelijken

Wil je een Android smartphone kopen? We geven je op deze pagina antwoord op de vragen; welk abonnement moet ik kiezen? Welk abonnement kies ik bij welke smartphone? Wat is de beste provider? Wat is de goedkoopste provider? Welke aanbiedingen zijn er?

DroidApp zet op deze pagina alle abonnementsprijzen voor Android-smartphones op een rij. Op onze Android smartphone pagina vind je een uitgebreid overzicht met de specificaties, nieuwsberichten en losse prijzen van de smartphones.

Mobiele abonnementen

Onze abonnementsmodule is onafhankelijk en geeft je dus de resultaten van de abonnementen die het beste bij je past. Je vindt er abonnementen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Telfort, Ben en Hollandsnieuwe. Je kunt vervolgens zien waar je smartphone met abonnement het goedkoopste is. Daarna kies je de winkel en kan je snel genieten van je nieuwe telefoon!

De beste keuze

In onze Android smartphone prijsvergelijker, kan je de prijzen van abonnementen vergelijken. Je kunt kiezen hoeveel MB internet je wilt maar ook het aantal minuten, SMSjes en de maximale prijs om bij te betalen voor het toestel bepalen. Bij onze abonnementen vergelijker zie je ook of het abonnement je toegang geeft tot 3G of 4G internet. Tevens zie je wat je abonnement per maand kost en of je er 1 of 2 jaar aan vastzit.
Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de dagelijkse DroidApp nieuwsbrief!