HTC U11 review: een smartphone met gevoel

De HTC U11 is de opvolger van de HTC 10 die vorig jaar werd uitgebracht. Op papier is de HTC U11 een ijzersterk toestel met een glazen behuizing, randen waarin je kunt knijpen en nog veel meer. DroidApp heeft de afgelopen weken de smartphone uitgebreid getest en alles over de U11 lees je in onze HTC U11 review.

Sony Xperia XZs review: snelle smartphone voor iets teveel geld

Sony is alweer een tijdje gestopt met de Z serie en heeft al een aantal toestellen uitgebracht in de zogenaamde X serie. In april bracht Sony de Xperia XZs uit. Sony zet met dit toestel in op het filmen in Super slow motion en Predictive Capture. Of Sony met deze twee toffe functies ook een geweldig toestel op de markt heeft gebracht lees je in deze uitgebreide Sony Xperia XZs review.

Huawei P10 Lite review: lichte alleskunner

Huawei introduceerde tijdens het Mobile World Congres van dit jaar haar nieuwe P10 serie. Nadat we eerder al de Huawei P10 stevig aan de tand hebben gevoeld is het nu tijd voor de Huawei P10 Lite. Wat heeft de P10 Lite wat de gewone P10 niet heeft en hoe presenteert het toestel? Wij zochten het voor je uit in de Huawei P10 Lite review.

Pagina 1 van 812345