HTC U11 Life review: net iets te dure mid-ranger

Ondanks dat HTC goede en mooie telefoons maakt, gaat het al een tijd niet goed met de fabrikant. Na de HTC 10 is HTC gestart met de HTC U lijn. Na de HTC U Play is de HTC U11 Life de tweede mid-ranger uit de U lijn. Het bijzondere van deze smartphone is dat het toestel op Android One draait, een kale versie van Android. We bespreken het toestel in de HTC U11 Life review.

Samsung Galaxy A8 (2018) review: nieuwe concurrent op eigen markt

We zagen in Nederland nooit een Galaxy A8-toestel, maar sinds begin dit jaar is de Galaxy A8 (2018) verkrijgbaar in Nederland. De A-serie krijgt steeds meer smoel met strakke toestellen en ook de Samsung Galaxy A8 (2018) maakt daar deel van uit. Krijg je met de A8 een S8-beleving maar dan voor een lagere prijs, of moet je op meer dingen inleveren? Wij hebben het getest, en het oordeel lees je in de Samsung Galaxy A8 (2018) review.

Samsung Galaxy Note 8 review: groots in (bijna) alles

Na jaren van afwezigheid is Samsung met de Galaxy Note-serie terug van lang weggeweest, dit met de komst van de Galaxy Note 8. Voorzien van een dual-camera, boordevol functies en natuurlijk de S-Pen zet Samsung vol in op het toestel. DroidApp heeft in de afgelopen weken de Note 8 uitgebreid getest en onze bevindingen lees je in de Samsung Galaxy Note 8 review.

Pagina 1 van 912345