Honor 8 review: het mooiste meisje van de klas

Met een stijlvol design en lange lijst van specificaties is eind augustus de Honor 8 gepresenteerd. Met de Honor 8 wil het dochtermerk van Huawei bewijzen dat een uitgebreide smartphone ook betaalbaar kan zijn. Wij hebben de afgelopen tijd de Honor 8 uitgebreid getest en onze ervaringen lees je in de Honor 8 review.

Huawei P9 Lite review: licht zonder concessies

De Huawei P9 Lite is het kleine zusje van de Huawei P9, de toestellen werden op hetzelfde moment aangekondigd. Ook op het gebied van specificaties zijn de verschillen marginaal. Waar blinkt de Huawei P9 Lite in uit en hoe werkt dit toestel in de praktijk? DroidApp zocht het voor je uit in de Huawei P9 Lite review.

Huawei Y5 II review: veel voor weinig

Als je op zoek bent naar een scherp geprijsde smartphone kan je kiezen uit een groot aanbod van toestellen. Huawei kondigde onlangs de Huawei Y5 II aan, de tweede generatie van de Y5. Voor 120 euro heb je het toestel in huis, maar wat heeft dit toestel te bieden? We bespreken het allemaal in de Huawei Y5 II review.

Oral-B Genius 9000 review: tandenpoetsen ‘met je smartphone’

Een tandenborstel is een tandenborstel zou je denken. Bij Oral-B denken ze daar heel anders over. Samen met fabrikant Braun hebben ze de Oral-B Genius 9000 Cross Action op de markt gebracht. Deze super-de-luxe tandenborstel brengt het tandenpoetsen naar een hoger niveau; compleet met app en nauwkeurige videoherkenning. We testen de uitgebreide tandenborstel vol mogelijkheden in de Oral-B Genius 9000 review.

Pagina 1 van 612345