Sony Xperia XZs review: snelle smartphone voor iets teveel geld

Sony is alweer een tijdje gestopt met de Z serie en heeft al een aantal toestellen uitgebracht in de zogenaamde X serie. In april bracht Sony de Xperia XZs uit. Sony zet met dit toestel in op het filmen in Super slow motion en Predictive Capture. Of Sony met deze twee toffe functies ook een geweldig toestel op de markt heeft gebracht lees je in deze uitgebreide Sony Xperia XZs review.

Huawei P10 Lite review: lichte alleskunner

Huawei introduceerde tijdens het Mobile World Congres van dit jaar haar nieuwe P10 serie. Nadat we eerder al de Huawei P10 stevig aan de tand hebben gevoeld is het nu tijd voor de Huawei P10 Lite. Wat heeft de P10 Lite wat de gewone P10 niet heeft en hoe presenteert het toestel? Wij zochten het voor je uit in de Huawei P10 Lite review.

Huawei P10 review: vertrouwd, maar net geen goud

Huawei begon ooit met de Huawei Ascend P6, waarmee het in één klap onder een groot publiek bekend werd. Nu zijn we aangekomen bij de Huawei P10 en nog altijd ziet Huawei de populariteit groeien. Wij zijn in de afgelopen weken aan de slag gegaan met de P10 en onze bevindingen en ervaringen lees je in onze uitgebreide Huawei P10 review.

Review Xtorm Discover XB202: een krachtige powerbank (+ winactie)

Xtorm is geen onbekende naam op het gebied van powerbanks. Sinds korte tijd heeft het van oorsprong Nederlandse bedrijf een erg interessante nieuwe powerbank op de markt gebracht: de Xtorm Discover XB202. Deze heeft een capaciteit van maar liefst 17.000 mAh, ondersteuning voor USB Type-C en een mogelijkheid tot snel opladen. Alles over deze powerbank lees je in deze review.

Pagina 1 van 712345