Flipagram: eenvoudig video- en diavoorstellingen maken en delen

Eenvoudig video- en diavoorstellingen maken en delen; dat is het doel van de app Flipagram. Door je eigen foto’s, video’s en muziek toe te voegen kan je het geheel persoonlijk maken. Je kunt je verhalen maken en delen in drie stappen en ook je favorieten volgen. Een handige app vol mogelijkheden. Flipagram is een snel groeiende app met miljoenen gebruikers wereldwijd.

Flipagram

Met Flipagram maak je eenvoudig video- en diavoorstellingen. Op het moment van schrijven is de ondersteuning voor video’s alleen op Android Lollipop apparaten. Je kunt ervoor kiezen om je verhalen alleen privé te delen of binnen en buiten Flipagram. Wanneer je binnen Flipagram je verhalen deelt kunnen andere jou verhaal aanbevelen.

Je kunt met Flipagram je eigen verhaal delen zoals je vakantie naar de zon of je wintersportvakantie in Oostenrijk. Daarnaast kan je ook natuurlijk je feestje, een dagje weg of een andere gebeurtenis ideaal op deze manier in beeld brengen.

Verder kun je binnen de app verhalen van andere bekijken, gemakkelijk de trending tags bekijken en heb je de mogelijkheid om je favorieten te volgen. Er zijn verschillende beroemdheden die ook gebruik maken van Flipagram.

Flipagram werkt erg gemakkelijk en in drie stappen heb je je eigen verhaal samengesteld. De stappen zijn als volgt;

  • Selecteer foto’s en video’s vanaf je telefoon of via Facebook en Instagram.
  • Voeg je favoriete muziek toe en kies het gedeelte waar de muziek begint. Voeg daarnaast nog tekst en filters toe om het verhaal helemaal af te maken.
  • Kies vervolgens waar je jou verhaal wilt delen. Waaronder: op Flipagram, Instagram, Facebook, Twitter, Whatsapp, etc.


Flipagram kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Vigo Video
Vigo Video
Ontwikkelaar: BYTEMOD PTE.Ltd
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel