Muviz maakt van je navigatiebalk een kleurrijke muzikale visualisatie

De navigatiebalk onderaan je Android toestel kun je een stuk interessanter maken met de app Muviz. Muviz zet het geluid om in een visualisatie en toont deze onderaan in de navigatiebalk van je telefoon.

Zichtbaar muziek luisteren

Muviz is een vrij simpele maar leuke applicatie voor wie veel muziek luistert, tijdens het afspelen van muziek tekent de app een visualisatie over de navigatiebalk. Bij het starten van de app heb je een ruime keuze aan verschillende visualisaties in allerlei vormen en kleuren. Een aantal van deze visualisaties zijn betaald maar er zijn ook een aantal fraaie gratis visualisaties.

Muviz app

Op het moment dat je muziek afspeelt, bijvoorbeeld in de Spotify app, tekent de Muviz-app een fraaie visualisatie in je navigatiebalk. Hierbij kun je gewoon gebruik blijven maken van de balk. In de instellingen van de Muviz applicatie kun je een aantal zaken aanpassen, zoals de weergavesnelheid en hoe de frequenties uit de muziek gevisualiseerd moeten worden.

Ook zonder een navigatiebalk, omdat je smartphone over hardwarematige toetsen beschikt, werkt de applicatie. Muviz is gratis en te vinden in de Google Play Store.

Muviz – Navbar Music Visualizer
Muviz – Navbar Music Visualizer
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel