WikiHow: een handleiding-app vol slimme trucjes

Wanneer je weleens op Google hebt gezocht hoe je bijvoorbeeld een apparaat uit elkaar moet halen, ben je vast tussen de resultaten wikiHow tussengekomen. De website beschrijft stap voor stap hoe je iets uit moet voeren. Er is nu ook een Android app beschikbaar van wikiHow die vol zit met slimme trucjes.

wikiHow app

Binnen de app wikiHow staan meer dan 180.000 artikelen om je verder te helpen met vragen waar je niet uitkomt. Er zijn zes hoofdcategorieën waarover handleidingen te verzinnen zijn. Onder andere over eerste hulp, gezondheid en koken. Wanneer je een artikel op hebt gezocht en later nog wilt doornemen, dan kun je deze als bladwijzer markeren zodat je het makkelijk kunt doorlezen en zelfs kunt opvragen wanneer je offline bent. Om een handleiding te verduidelijken staan er ook foto’s en/of video’s bij om je verder te helpen.

WikiHow is een strak uitziende app waar je bij het openen terecht komt op een pagina met een aantal artikelen, net zoals het artikel van de dag. Er zijn verschillende manieren om een handleiding te zoeken. Dit kan op categorie of gewoon via de zoekfunctie. Kies je in het menu voor willekeurig dan wordt iedere keer wanneer je daarvoor kiest een willekeurig artikel geopend. Verder kun je in de menubalk de bladwijzers die je bij artikelen hebt aangegeven terugvinden.

Downloaden

WikiHow is een handige en erg duidelijke app en is gratis te downloaden uit de Play Store.

wikiHow: complete handleiding
wikiHow: complete handleiding
Ontwikkelaar: wikiHow
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel