Bol.com brengt Android-app uit

Webwinkel Bol.com heeft dan eindelijk, net voor de feestdagen, een eigen Android-applicatie uitgebracht. Bol.com was eerder al beschikbaar in de vorm van een iPhone-app en is nu dus ook in de Play Store te vinden.

In de Google Play Store is de officiële Android-app uitgebracht van webwinkel Bol.com. Met de applicatie kan je de catalogus doorspitten met alle producten, maar kan je ook artikelen zien die aanbevolen worden voor jou. Uiteraard kan je natuurlijk ook bestellingen plaatsen met de Bol.com Android-app.

Bol.com Android

Niet alleen nieuwe producten kunnen bekeken en besteld worden, ook tweedehands-producten zijn beschikbaar in de Bol.com-app. Met een nieuwe functie wordt het mogelijk om een barcode of QR-code te scannen en snel het product opnieuw te bestellen. In de Bol.com app kan ook de ‘Bomvol folder’ bekeken worden en het ‘AllesVoor magazine’ en de weblog geraadpleegd worden. Nederlandse bestellers kunnen betalen met creditcard, acceptgiro of iDeal. Inwoners uit België kunnen betalen met Mr. Cash en Bancontact.

De Bol.com-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

bol.com
bol.com
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Bron: Bol.com

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel