eBay 2.7 update uitgebracht voor Android

In de Google Play Store is een update verschenen voor de applicatie van het handelsplatform eBay. De app van eBay is voorzien van een aantal wijzigingen in de vormgeving waardoor de applicatie er een stuk gelikter uitziet. eBay 2.7 bevat daarnaast nog een aantal andere nieuwe mogelijkheden.

eBay 2.7 welke vandaag is verschenen in de Google Play Store heeft een gewijzigde interface waarbij de foto’s meer centraal worden gezet. De afbeeldingen in de eBay-app worden vanaf nu groter weergegeven en daarnaast zorgt meer witruimte voor een fijnere gebruikservaring. De animaties in de app van eBay zijn in versie 2.7 eveneens verbeterd.

eBay 2.7

De toevoeging van in-app notificaties zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van belangrijke meldingen die interessant zijn voor jou. Daarnaast kan je vanaf nu geld wat je hebt verdiend met het verkopen van producten, doneren aan een goed doel vanuit de app. eBay 2.7 bevat verder verbeteringen in de zoekresultaten, speciale aanbiedingen bij eBay-verkopers, het versturen van betalingsherinneringen en diverse bugfixes.

eBay 2.7 kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

eBay: kopen, bieden, besparen
eBay: kopen, bieden, besparen
Ontwikkelaar: eBay Mobile
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel