Evernote telt 1 miljoen Nederlandse gebruikers

Nederlanders maken gretig gebruik van de notitie-dienst Evernote. Evernote heeft bekend gemaakt dat het inmiddels 1 miljoen Nederlandse gebruikers telt. De notitie-app Evernote kreeg vorige week een strakke update voor Android naar Evernote 6.0.

In Nederland werd Evernote in oktober 2009 gelanceerd. In de Benelux landen telt Evernote inmiddels 1,6 miljoen gebruikers. In het afgelopen jaar is volgens Evernote het aantal personen welke gebruik maken van Evernote en Evernote Business met meer dan 30% gestegen.

evernote

Van de 1,6 miljoen gebruikers in de Benelux, zijn er 1 miljoen Nederlandse Evernote gebruikers. In Europa heeft Engeland het grootste aandeel Evernote-gebruikers. Evernote telt 3,7 miljoen Engelse gebruikers van Evernote. Toch staat Nederland in de top 20 landen met meer dan een miljoen gebruikers. In deze lijst staan ook de landen Duitsland, Spanje, de Verenigde Staten en Japan.

Evernote groeit nog steeds. Het bedrijf bestaat inmiddels zes jaar en telt 380 medewerkers verspreid over 10 kantoren over de hele wereld. Vorige week lanceerde Evernote versie 6.0 van haar Android-applicatie met Material Design. Alles over Evernote 6.0 lees je hier.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel