Evleaks: ‘Samsung voegt Galaxy S- en Note-serie samen tot Galaxy One’

Samsung is van plan om haar portfolio om te ploegen. De Samsung Galaxy S-serie waarmee Samsung erg goed weet te scoren, zal samengevoegd worden met de Galaxy Note. Dit samen onder een nieuwe naam; Galaxy One.

Samenvoeging Galaxy S en Galaxy Note

Als we afgaan op de nieuwste geruchten van Evan Blass, dan heeft Samsung plannen om haar portfolio te gaan veranderen. Hierbij zullen de huidige Galaxy S- en Note-serie gecombineerd worden tot één nieuwe lijn. Naar verluidt zou de informatie afkomstig zijn van een ‘solide bron’. Volgens Blass wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen de S-serie en de Note-serie en wordt de nieuwe lijn uitgebracht onder de naam Galaxy One. Dit wordt mogelijk dan de nieuwe naam van de Galaxy S11.

Samsung Galaxy S10 punch-hole

Omdat er steeds minder grote verschillen zijn tussen de Note en de ‘S’ is het volgens Blass logisch dat Samsung de modellen samenvoegt. De Note-serie zal opgevolgd worden door de Fold-serie waarvan in de toekomst nog meer toestellen uitgebracht zouden moeten worden.

Hoe de Galaxy S11, die dus mogelijk Galaxy One gaat heten, precies eruit komt te zien is onbekend. Wel zal de opvolger van de S10-serie wederom uit verschillende toestellen bestaan. Waarschijnlijk zal één model van de Galaxy One-reeks geleverd worden met een S Pen. Of deze berichten inderdaad kloppen, moeten we afwachten. De nieuwe S-modellen worden traditioneel gezien in februari aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 650,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 423,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel