RSS-lezer Feedly krijgt flink redesign met laatste beta-update (screenshots)

Wanneer je van de meest uiteenlopende bronnen het nieuws binnen wilt krijgen, is een RSS-reader een ideale oplossing. Feedly is een bekend voorbeeld van een dergelijke dienst. Met de nieuwste beta-update krijgt de app een flinke metamorfose.

Metamorfose voor Feedly

De Android-app van Feedly is eigenlijk nooit echt flink veranderd qua design, maar met de laatst vrijgegeven update komt daar verandering in. De ontwikkelaars hebben een nieuwe beta-versie vrijgegeven waarbij gebruikers aan de slag kunnen met de nieuwe interface. Deze kenmerkt zich door een schoner ontwerp met meer overzicht en een balk met snelkoppelingen (tabs) onderin beeld.

De nieuwe Feedly app maakt een einde aan de grijze kleuren in de boven- en onderbalken van het scherm. Foto’s van artikelen staan in de lijstweergave voortaan aan de rechterkant in plaats van links en is het hamburgermenu dus vervangen door een navigatiebalk onderin beeld. Je kunt ook ervoor kiezen om de nachtmodus te gebruiken. Tevens kun je er voor kiezen om ‘smooth’ te scrollen, of als pagina. Linksbovenin vind je een optie waarmee je kunt zien hoeveel tijd je hebt doorgebracht in een sectie en hoeveel artikelen je voorbij gescrold bent.

Op dit moment is de nieuwe Feedly app als beta-versie beschikbaar. Hiervoor kun je je via het scherm van de Feedly app in de Play Store aanmelden. Op dezelfde manier kun je je daar ook weer afmelden. Een paar minuten na aanmelding krijg je de update direct aangeboden. Je kunt ook aan de slag met de beta-versie via de APK.

Wil je niks aan Android-nieuws missen? Abonneer je dan ook op de RSS-feed van DroidApp.

Feedly - Smarter News Reader
Feedly - Smarter News Reader
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel