Foto’s tonen nieuwe Motorola met pop-up camera en oplichtende vingerafdrukscanner

Motorola heeft meerdere toestellen in de startblokken staan die binnenkort aangekondigd zullen worden. Nu zijn er foto’s opgedoken van een bijzondere Motorola met oplichtende vingerafdrukscanner en pop-up camera.

Motorola met oplichtende vingerafdrukscanner

Er gaan foto’s rond die een nog onbekende Motorola-smartphone laten zien. Wat het meest bijzonder is aan het toestel is de aanwezigheid van de vingerafdrukscanner. Deze zit aan de achterkant en licht aan de rand op. Hierdoor zie je direct waar de vingerafdrukscanner zit; en het geeft ook gelijk een luxere uitstraling. We kennen de vingerafdrukscanner met LED-ring vooral van gaming-smartphones. Misschien kiest Motorola er ook nog wel voor om hem als notificatielampje te laten dienen.

Motorola

Een ander bijzonder aspect van deze Motorola is de pop-up camera.Aan de voorkant van de smartphone zit geen camera. Het lijkt erop dat wanneer je de front-camera wilt gebruiken voor een selfie, dat deze naar boven schuift. Waarschijnlijk dient deze camera ook direct als gezichtsherkenning.

De specificaties van de nieuwe Motorola zijn nog niet bekend. Waarschijnlijk maakt het toestel deel uit van de One-familie; dit logo lijkt althans aan de achterkant te prijken. In de komende weken hopen we meer te weten te komen over het nog onbekende toestel van Motorola. Onlangs werd de One-familie al uitgebreid met de Motorola One Zoom.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel