Galaxy Note 9 erg moeilijk te repareren: score is 4/10

Reparatiebedrijf iFixit heeft de Samsung Galaxy Note 9 binnengekregen. Het bedrijf kijkt naar hoe makkelijk (of moeilijk) smartphones te repareren zijn. Bij de Samsung Galaxy Note 9 lijkt dit allemaal nog niet zo makkelijk te zijn.

Galaxy Note 9 moeilijk te repareren

De Samsung Galaxy Note 9 is moeilijk te repareren. Dat is de conclusie van iFixit. De instantie concludeert dat de smartphone nog steeds de herkenbare glazen-aluminium die Samsung vaker toepast. Er is veel lijm gebruikt en hierdoor waren dingen als de batterij en het beeldscherm moeilijk toegankelijk.

Galaxy Note 9 ifixit

Ook concludeert iFixit dat de vingerafdrukscanner verbeterd is. Daarnaast is de scanner minder kwetsbaar dan die van zijn voorganger. De warmtepijp die zorgt voor de verkoeling van het toestel, heeft in vergelijking met zijn voorganger meer ruimte gekregen. iFixit heeft ook het vermoeden dat de S Pen met Bluetooth ook inductief opgeladen wordt als deze in het toestel is geschoven.

Op een schaal van 0-10, scoort de Galaxy Note 9 een 4. Daarbij heeft Samsung met de voorganger, de Galaxy Note 8 ook eenzelfde aantal punten behaald.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel