Google Foto’s werkt aan aanpassen portretmodus, besparing opslagruimte en meer

Google heeft een nieuwe versie uitgerold van haar foto-app Google Foto’s. De nieuwe versie bevat een reeks aanwijzingen voor nieuwe functies die door Google worden voorbereid. Een voorbeeld van een nieuwe functie is de portretmodus die je kunt aanpassen.

Google Foto’s 3.23

Google Foto’s 3.23 is uitgebracht en in de code van de applicatie zijn een aantal aanwijzingen gevonden voor nieuwe functies die eraan zitten te komen. Zo op het eerste gezicht zijn er vooralsnog voor de gebruikers geen veranderingen op te merken, maar die zitten dus in de code van de app.

Binnenkort kunnen we verschillende nieuwe functies tegenkomen in Google Foto’s. De nieuwe opties die beschikbaar komen zijn als volgt;

  • Portretmodus aanpassen: Er komt een nieuwe versie van de portretmodus. De intensiteit van het vervaag-effect (ook wel blur genoemd) kan aangepast worden met de tools. Zowel de diepte als de vervaging zelf kan aangepast worden.
  • Kwaliteit foto’s downgraden: Sla je veel foto’s op in originele kwaliteit in je cloud-account? Dan komt er binnenkort een optie beschikbaar om de originele kwaliteit foto’s te downgraden naar Hoge kwaliteit. Hierdoor kan veel ruimte bespaard worden. Deze optie komt dan beschikbaar voor het hele album of account.
  • Color Pop: De Google Foto bewerker krijgt als het goed is in de toekomst ook een nieuwe bewerk-tool; Color Pop.
  • Tot slot wordt het mogelijk om onderschriften van foto’s toe te voegen aan fotoboeken.

De functies die hierboven genoemd zijn, zijn op dit moment alleen beschikbaar in de code. Dit betekent dat ze voor gebruikers nog niet zichtbaar zijn. In de toekomst zullen de functies door Google voor de gebruiker geactiveerd worden.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel