Google Foto’s gaat delen aansporen met drie nieuwe functies

Het maken van foto’s met je smartphone is iets wat iedereen doet, maar delen van foto’s wordt nog weleens vergeten. Google Foto’s krijgt nu drie nieuwe manieren om foto’s te delen zoals gedeelde bibliotheken en fotoboeken.

Delen met Google Foto’s

Wanneer je vergeet om foto’s te delen met vrienden of familie dan zal Google Foto’s je nu helpen herinneren dat je dat nog moet doen. De app kan zelfs helpen met het selecteren van de juiste foto’s zodat je niet zelf alle foto’s hoeft te selecteren. Met Machine Learning technologie wordt bepaald welke foto’s belangrijk zijn om te delen en met wie.  Het delen via een nieuw tabblad in Google Foto’s komt in de komende weken naar Android, iOS en web.

Google Foto's gedeeld album

De tweede nieuwe functionaliteit voor het delen van foto’s zijn gedeelde bibliotheken. Je deelt dan je foto’s direct met bijvoorbeeld je partner of beste vriend.  Alle foto’s die relevant zijn worden automatisch in de foto bibliotheek geplaatst van je vriend of partner.

Google Foto's Fotoboeken

De derde manier van delen is het maken van fotoboeken, hoewel de functie nog niet in Nederland beschikbaar is, is deze wel interessant. Het maken van een fotoboek in Google Foto’s is zo simpel als het selecteren van de foto’s. De app verwijderd alle foto’s uit de selectie die een slechte kwaliteit hebben of al voorkomen. Daarna kun je het album nog naar wens aanpassen en meteen bestellen.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel