Google Spreadsheets en Presentaties uitgebreid met thema’s en afbeeldingen

In de Play Store zijn nieuwe versies te vinden van Google Spreadsheets en Presentaties. Beide applicaties zijn onderdeel van de online kantoorapplicaties die Google gratis aanbiedt. In de Android app zijn een aantal wijzigingen te vinden.

Spreadsheets en Presentaties krijgen update

In de Google Spreadsheets app is het nu mogelijk om afbeeldingen te zien die in de sheet zijn verwerkt. Een afbeelding kan helpen om de gegevens in dergelijke sheets te verduidelijken. Wel is het zo dat niet alle afbeeldingen juist getoond worden, bijvoorbeeld als je kolommen met een vaste breedte gebruikt.

Google Spreadsheets

Met thema’s kun je presentaties snel vormgeven en zeker als je onderweg snel een presentatie in elkaar wilt zetten is wat snelle vormgeving altijd handig. Daarom is het nu mogelijk om thema’s te wijzigen in de Android app. Voorwaarde is wel dat je met het internet verbonden bent, offline het thema wijzigen is dus niet mogelijk. Gebruikers hebben de keuze uit 18 thema’s voor hun presentatie. Beide apps worden automatisch geüpdatet via de Google Play Store.

Google Presentaties thema's

Google Spreadsheets
Google Spreadsheets
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Google Presentaties
Google Presentaties
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel