Honor 6X: grote update met nieuwe functies en beveiligingsupdates

Honor is de anderhalf jaar oude Honor 6X nog niet vergeten met updates. Nu rolt de Chinese fabrikant een nieuwe update uit waarmee nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd. Ook voorziet Honor het toestel van de nieuwe security-patch.

Honor 6X: B378 update

Voor de bezitters van de Honor 6X is er goed nieuws te melden. De smartphonefabrikant rolt voor de 6X een nieuwe update uit, zo meldt DroidApp-lezer Anton ons. Het toestel krijgt niet alleen de beveiligingsupdate van augustus, maar ook direct de patch van juni en juli. Hiermee is het toestel weer goed beveiligd.

Honor 6X B378 update

Naast beveiligingsupdates zijn er ook nieuwe functies doorgevoerd. Het is vanaf nu mogelijk om snel een screenshot te maken door met drie vingers over het scherm te vegen. Daarnaast kun je snel dubbele vensters gebruiken via het recente apps-overzicht. Ook zijn er verschillende verbeteringen, bijvoorbeeld tijdens het bellen.

De update heeft een grootte van 652 MB en kan OTA, dus via het toestel, binnengehaald worden. Je krijgt een melding op je Honor 6X zodra de B378 update beschikbaar is voor je telefoon. Eventueel kun je via Instellingen > Updater ook handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel