Honor presenteert nieuwe instapper: de Honor 8S

Er is een nieuwe smartphone gepresenteerd door Honor. De Honor 8S wordt geplaatst in het goedkopere segment en heeft een mooie uitstraling gekregen.

Honor 8S aangekondigd

De Honor 8S is officieel aangekondigd door Huawei-dochter Honor. Deze smartphone is uitgerust met een 5,71 inch HD+ beeldscherm. Daarbij heeft de telefoon een druppel-notch met 5 megapixel camera. Aan boord van de telefoon is een MediaTek Helio A22 processor, 2GB RAM en 32GB opslagruimte. Ook is er een 3020 mAh accu.

Honor 8S

Aan de achterzijde is de Honor 8S uitgerust met een dual-tone plastic behuizing, wat het toestel een fris uiterlijk geeft. Achterop is de smartphone van een 13 megapixel camera voorzien. Deze levert een lichtgevoeligheid van f/1.8 en er is een LED-flitser. Vanuit de doos is de smartphone uitgerust met Android 9 Pie en EMUI 9.

Als eerst zal de Honor 8S in Rusland uitgebracht worden. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, blauw of goud. Omgerekend kost de telefoon zo’n 120 euro. Het is niet bekend of en wanneer de telefoon in Nederland uitgebracht wordt. Deze telefoon heeft in ieder geval voor het grootste deel overeenkomsten met de Huawei Y5 2019, welke ook vandaag is aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel