HTC teast nieuwe functies Edge Sense voor HTC U11

De HTC U11 is het uitgebreide vlaggenschip voor 2017 van de Taiwanese fabrikant. Voor de gebruikers van de smartphone met de aanraakgevoelige randen komt binnenkort een update. Deze update voegt verschillende nieuwe functies toe, zo blijkt uit een teaser.

HTC U11: nieuwe functies Edge Sense

Met de aanraakgevoelige randen van de HTC U11 wordt het mogelijk om snel een applicatie op te starten; zoals de camera. Het is een interessante gimmick die we nog niet eerder zagen bij smartphones. De functionaliteit is op dit moment nog wel wat beperkt, maar daar komt verandering in. In een video-teaser geeft HTC ons vast een voorproefje van wat we binnenkort in Edge Sense kunnen verwachten.

HTC U11

Zo wordt het mogelijk om in Google Maps in te zoomen door te knijpen in de zijkanten van het toestel. Ditzelfde geldt voor het inzoomen op foto’s in Google Foto’s. Daarnaast kan een gesprek opgehangen worden of kan het knijpen van pas komen in de kalender-app. De teaser is hieronder te bekijken. Het is nog niet bekend wanneer de update zal verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel