Huawei presenteert Huawei Y6 Pro (2019) met lederen achterkant

Huawei heeft een nieuw toestel in de Y-serie gepresenteerd. Het is de Huawei Y6 Pro (2019) welke ook op de markt komt met een lederen achterkant. Daarbij heeft het beeldscherm een inkeping gekregen.

Huawei Y6 Pro (2019) aangekondigd

De Y-serie van Huawei is een betaalbare reeks die nu is uitgebreid met een nieuw toestel; de Huawei Y6 (2019). Dit toestel heeft een 6,09 inch HD+ beeldscherm met een notch aan de bovenzijde van het scherm. De 8 megapixel front-camera zit in deze inkeping en laat je tevens gebruik maken van gezichtsvergrendeling. Achterop zit een 13 megapixel camera met een lichtgevoeligheid van f/1.8. Een vingerafdrukscanner is niet te vinden op de Huawei Y6 Pro (2019).

Huawei Y6 Pro 2019

Huawei levert de Y6 met Android 9 Pie met EMUI 9. Daarbij heeft de telefoon een 3000 mAh accu en is er 3GB RAM-geheugen. Naar verwachting krijgt de smartphone een octa-core processor mee, al is onbekend welke dit is. Je kunt de 32GB aan opslagruimte uitbreiden middels een geheugenkaart.

De Huawei Y6 Pro (2019) is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast komen er ook twee varianten beschikbaar met een lederen achterkant. Dit betreft een nachtzwarte kleur en een amberbruin. Op moment van schrijven is er niks bekend over een release van het toestel buiten China. De vorige generatie Y-serie kwam wel naar Nederland.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel