Exclusief: LG K-serie (2017) krijgt in Europa geen vingerafdrukscanner

LG kwam tijdens de CES begin dit jaar met de nieuwe LG K-serie (2017). Deze serie bestaat onder andere uit de LG K4 (2017), LG K8 (2017) en LG K10 (2017). Voorzien van vingerafdrukscanner en interessante specificaties. DroidApp heeft nu ontdekt dat het toestel niet in ons land geleverd wordt met vingerafdrukscanner.

LG K-serie (2017) zonder vingerafdrukscanner

De LG K-serie betreft toestellen die alle opties en mogelijkheden bieden voor het dagelijks gebruik, tegen een gunstige prijs. Daarbij heeft LG ook veel aandacht gegeven aan het design van de smartphones. De nieuwe LG K-serie (2017) werd aangekondigd tijdens de CES in Las Vegas en inmiddels zijn een aantal toestellen verkrijgbaar in Nederland.

DroidApp ontving van de week berichten van DroidApp-lezers die ons er op wezen dat de LG K10 (2017) en andere LG K-serie (2017) toestellen in tegenstelling tot de beschikbare informatie, niet waren voorzien van een vingerafdrukscanner.

LG K8 2017

Reactie van LG

(Web-)winkels gaven dit wel aan. DroidApp heeft uiteraard navraag gedaan bij LG en zij bevestigen aan ons dat de LG K-serie smartphones in Europa, waaronder dus Nederland en België niet uitgerust worden met een vingerafdrukscanner.

Het statement van LG tegenover DroidApp is als volgt;

“Het klopt dat de Europese versie van de K-serie geen vingerafdrukscanner heeft. LG wil met de K-serie concurrerende prijzen hanteren binnen dit segment smartphones. Om dit te kunnen doen heeft LG een bepaalde keuze gemaakt en de K-serie niet van een vingerafdrukscanner voorzien.

De vernieuwde K-serie is gebaseerd op de gedachte dat niet alle gebruikers hetzelfde zoeken in een smartphone. LG biedt met de K-serie keuzes en komt tegemoet aan de uiteenlopende behoeftes van de consument tegen een concurrerende prijs.”

Mocht je hiermee kunnen leven, dan is de K-serie (2017) nog zeker prima geprijsd en heb je een stijlvol toestel in bezit.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel