Microsoft brengt haar Solitaire Collection app uit voor Android

Microsoft Solitaire, in Nederland ook wel bekend onder de naam patience, is al met Microsoft Windows verbonden sinds 1990. En nu eindelijk ook beschikbaar buiten Windows voor Android en Apple iOS. Echter heeft de applicatie nog een aantal toevoegingen meegekregen.

Microsoft Solitaire voor Android

Microsoft heeft het kaartspel Solitaire (ofwel Patience) uitgebracht voor de mobiele platformen. Al jaren word het spelletje met de zeven rijen kaarten door vele mensen gespeeld. Het bekende spel dat standaard bij Windows zit en waarschijnlijk door iedereen wel eens is gespeeld, heeft sinds Windows 8 een flinke metamorfose gehad. Sindsdien gaat het spelletje door het leven als Microsoft Solitaire Collection.

Microsoft Solitaire Collection Android

Microsoft Solitaire Collection is vanaf nu beschikbaar voor iedereen met iOS en Android en heeft dezelfde functionaliteit als het spel in Windows 10 heeft. Hierbij moet je denken aan het bij houden van je prestaties, cloud sync en dagelijkse uitdagingen. De soorten games die verwerkt zijn in dit spel zijn Klondike, Spider, Freecell, Pyramid en TriPeaks.

Download

Het spel is gratis beschikbaar en je hebt de mogelijkheid om een premium versie te krijgen. Deze versie bied je een spel aan zonder reclame en met dubbele beloning voor munten.

Microsoft Solitaire Collection
Microsoft Solitaire Collection
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel