Motorola presenteert betaalbare Moto E6: een kleine upgrade

Motorola heeft de Moto E6 aangekondigd. De E-serie bestaat uit gunstig geprijsde smartphones met degelijke specificaties. Met de Moto E6 is een nuttige opvolger uitgebracht voor de Moto E5.

Moto E6 aangekondigd

De Motorola Moto E6 is officieel aangekondigd. De fabrikant voorziet de Moto E6 van basis-specificaties. Niet heel gek, want daar is het prijskaartje ook naar. Gezien de specificaties is het een kleine upgrade van de vorig jaar gepresenteerde Moto E5.

Aan boord van de smartphone is een Snapdragon 435 processor van Qualcomm. Daarbij is er een 5,5 inch HD+ beeldscherm met een 18:9 beeldverhouding en redelijke bezels. De Moto E6 biedt verder 2GB RAM en 16GB interne opslagruimte. Dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Tevens is de 3000 mAh accu van het toestel uitneembaar en dus te verwisselen. Echter is dit wel 1000 mAh minder dan het vorige model.

Moto E6

Motorola voorziet de Moto E6 van een 13 megapixel camera met een diafragma van f/2.0. Aan de voorzijde heeft het bedrijf een 5 megapixel camera geplaatst. Beide camera’s zijn voorzien van een portretmodus. Vooralsnog is de Moto E6 alleen in de Verenigde Staten aangekondigd, waar het een flink prijskaartje heeft van 150 dollar. Dit geldt echter bij provider Verizon. Het is de verwachting dat de prijs elders lager komt te liggen. Het is niet bekend of en wanneer het toestel naar Nederland komt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel