Nokia 7 Plus en Nokia 8.1: beveiligingsupdate augustus 2019 beschikbaar

Het is een dag waarop veel fabrikanten hun toestellen voorzien van de nieuwste beveiligingsupdate. Zo ook HMD Global. De Nokia 7 Plus en Nokia 8.1 worden bijgewerkt met de patch van augustus.

Nokia 8.1 en 7 Plus update

Begin deze maand werd beveiligingsupdate augustus 2019 vrijgegeven door Google. Vandaag hebben verschillende fabrikanten al hun smartphones bijgewerkt met de nieuwe patch; en bij sommige fabrikanten gebeurde dat in de afgelopen weken al. Nu heeft ook HMD Global de sluizen opengezet voor de uitrol van beveiligingsupdate augustus.

Nokia 7 Plus beveiligingsupdate augustus 2019

DroidApp-lezer Anton laat ons weten dat het de update nu beschikbaar heeft gesteld voor de Nokia 7 Plus. Niet alleen voor dit toestel is de update vanaf nu beschikbaar in Nederland, ook de Nokia 8.1 krijgt de update vanaf nu binnen. Met deze security-patch worden enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android OS aangepakt. Het installeren is om die reden dan ook zeker aan te raden.

Zodra de update beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. In het menu met instellingen kun je er eventueel ook voor kiezen om handmatig te controleren of de update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel