Nokia 8.1 krijgt nu ook beveiligingsupdate april 2019

Opnieuw is er voor een toestel van HMD Global een update beschikbaar gesteld. Voor de Nokia 8.1 wordt de update van april uitgerold. Eerder verscheen de update al voor andere toestellen van het bedrijf.

Nokia 8.1: april-patch

Gebruikers voor de Nokia 8.1 wordt een nieuwe update vrijgegeven. De smartphone van de van oorsprong Finse fabrikant krijgt beveiligingsupdate april 2019 aangeboden. DroidApp-lezer Twan laat ons weten dat de update voor de smartphone beschikbaar is. Zover bekend wordt er verder geen nieuwe functionaliteit aan het toestel toegevoegd.

Nokia 8.1

De Nokia 8.1 werd in december vorig jaar aangekondigd en is sinds januari 2019 leverbaar. In onze Nokia 8.1 review waren we erg enthousiast over de telefoon. Daarbij is de prijs inmiddels flink gezakt en heb je het toestel nu al voor 340 euro. De Nokia 8.1 heeft een 6,18 inch Full-HD+ beeldscherm, Snapdragon 710 processor, 3500 mAh accu en Android One. Er is daarbij een 12MP + 13MP dual-camera en 20 megapixel front-camera.

Zodra de update beschikbaar is voor jouw 8.1 krijg je hiervan een melding op je telefoon. Alle details over de Nokia 8.1 vind je terug op de toestelpagina, die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel