OnePlus zet ‘Zen Mode’ app in de Google Play Store

OnePlus heeft meerdere van haar systeem-apps in de Google Play Store staan. Daar is nu de app Zen Mode aan toegevoegd. Deze functie kennen we al van de 7-serie.

Zen Mode in Play Store

Op de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro vonden we een nieuwe functie; Zen Mode. Deze functie voorkomt dat je teveel afgeleid raakt door je smartphone. Het helpt gebruikers rust te nemen en, naar eigen zeggen, om weer de interactie met de ‘echte wereld’ op te zoeken. Met de Zen Mode ingeschakeld wordt voor 20 minuten je telefoon nagenoeg onbruikbaar. Je kunt een foto maken, gebeld worden en noodnummers bellen. Voor de rest worden notificaties gedempt en word je ook verder niet afgeleid.

Zenmode OnePlus 7

De functie kwam dus als eerst voor de 7-serie beschikbaar, maar is ook beschikbaar gesteld voor de OnePlus 5- en 6-serie. De toepassing is nu door de fabrikant ook in de Google Play Store geplaatst. Het voordeel hiervan is dat de applicatie onderhouden kan worden, zonder dat hiervoor een software-update noodzakelijk is via de smartphone zelf. Gebruikers kunnen namelijk direct de app dan updaten via de Play Store. De verwachting is dat in de toekomst nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd aan de app.

OnePlus Zen Mode
OnePlus Zen Mode
Ontwikkelaar: OnePlus Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel