OnePlus 3 Soft Gold nu beschikbaar; OnePlus Tour naar NL en België

OnePlus kondigde vorige maand de OnePlus 3 Soft Gold aan. Deze licht goudkleurige smartphone is vanaf nu verkrijgbaar. Daarnaast heeft OnePlus de OP3EuroTour aangekondigd. Tijdens deze tour kan je kennis maken met onder andere de OnePlus 3 en alles er omheen. De tour komt ook naar België en Nederland.

OnePlus 3 Soft Gold

De OnePlus 3 Soft Gold is vanaf nu te bestellen via de webwinkel van OnePlus zelf. De goudkleurige variant van de telefoon werd eind juli aangekondigd. Volgens OnePlus heeft het toestel een lichte elegante uitstraling met daarbij een subtiele textuur. Verder is het toestel gelijk aan de specificaties van de andere kleuren van de OnePlus 3. Dit betekent dat je een 5,5 inch AMOLED-display, een 16 megapixel met optische en elektronische beeldstabilisatie krijgt en natuurlijk een toestel met metalen behuizing.

OnePlus 3 Soft Gold

#OP3EuroTour

Naast een nieuw toestel, die volgens de Chinese fabrikant alleen in beperkte oplage wordt uitgebracht, komt OnePlus ook met een OP3EuroTour. Tijdens deze tour kan je terecht in een speciale OnePlus bus. Hier kan je kennis maken met de verschillende producten van OnePlus en de accessoires. Uiteraard ligt hier ook de OnePlus 3 voor je klaar. Ook kan je kennis maken met verschillende accessoires en nog veel meer. Het aanschaffen van een toestel is niet mogelijk in de bus.

De specifieke locaties van de #OP3EuroTour zijn niet bekend op dit moment. Wel is bekend wanneer de bus in Nederland en België staat. Op vrijdag 5 augustus is de bus in Amsterdam en op 8 augustus staat hij in Brussel. De exacte locaties worden bijgewerkt op deze pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel