OnePlus pauzeert Android 10-update voor OnePlus 6 en 6T

OnePlus heeft de update naar Android 10 gepauzeerd voor de 6-serie. Zowel de OnePlus 6 als de OnePlus 6T krijgen pas later de update aangeboden.

OnePlus 6/6T: Android 10 komt later

De bezitters van de OnePlus 6 en OnePlus 6T moeten het nog even doen met Android 9 Pie. De uitrol voor de update begon begin deze maand, maar in alle stilte heeft de Chinese fabrikant de update teruggetrokken en de uitrol ervan gepauzeerd. Dit schrijft OnePlus zelf nu in een bericht.

Wat de reden hiervan precies is, dat is niet helemaal duidelijk. Wel lijkt het erop dat er een grote hoeveelheid bugs en fouten in de update zijn gevonden. OnePlus laat weten dat er door het ontwikkelteam gewerkt wordt aan een nieuwe build voor de Android 10-update. Zodra deze gereed is, zal de uitrol van Android 10 voor de OnePlus 6 en 6T verder hervat worden.

OnePlus 6 internet

Het is overigens niet de eerste keer dat OnePlus de update naar Android 10 terugtrekt. Eerder was de update voor de OnePlus 6 al vertraagd en nu dus weer ingetrokken, nadat hij wel wat uitgerold. In oktober gebeurde hetzelfde voor de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. We hebben de Android 10 update enige tijd geleden op de OnePlus 7 Pro ontvangen, en merken toch nog wel wat schoonheidsfoutjes die met een nauwkeurigere controle verholpen hadden kunnen worden. Deze zal OnePlus met een latere update weer gladstrijken.

Wanneer de OnePlus 6 en OnePlus 6T nu de update krijgen naar Android, is nog onduidelijk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel