OnePlus lanceert wereldwijd garantie-programma ‘On-Guard’ voor smartphones

OnePlus heeft vandaag het garantie-programma On-Guard aangekondigd voor haar smartphones. De Chinese fabrikant wil meer aandacht besteden aan de klantenservice en de support-afdeling. De aankondiging van een verzekering voor je OnePlus smartphone moet hier aan bijdragen. Ook bijvoorbeeld een gebroken scherm bij het laten vallen valt onder de dekking van On-Guard.

OnePlus On-Guard

OnePlus komt met het verzekerings-programma On-Guard voor haar OnePlus smartphones. Het gaat om toestellen die vanaf vandaag worden aangeschaft; de OnePlus 2 en de OnePlus X. De On-Guard service geldt niet voor de OnePlus One en voor toestellen die ervoor zijn aangeschaft.

Met On-Guard wil het bedrijf haar klantenondersteuning en service verbeteren. Het garantie-programma is in samenwerking met verschillende verzekeringspartijen van over de hele wereld opgestart. In de Europese Unie is de dienst vanaf vandaag direct beschikbaar. Wanneer je je toestel laat vallen kan het zomaar gebeuren dat je scherm gebarsten is. Dit valt onder de dekking van On-Guard. Ook schade door vloeistoffen en andere schade wordt gedekt.

OnePlus 2

Bij de aanschaf van een smartphone kan het pakket erbij gekocht worden. Wanneer je op 2 november of later een OnePlus aanschaft, maar nog niet direct de On-Guard service hebt gekocht, kan dat binnen 15 dagen alsnog erbij genomen worden. Het indienen van een claim kan 24 uur per dag via internet. OnePlus belooft een zorgeloos verloop van het proces, wanneer je aanspraak doet op On-Guard. De prijs van de On-Guard bedraagt 39,99 euro voor 12 maanden en 64,99 euro voor 24 maanden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel