Opera Mini 8: Android-browser krijgt grote update

De internetbrowser Opera Mini is voorzien van een update. De nieuwe versie van de applicatie brengt een aantal verbeteringen met zich mee waardoor de internetbrowser nog beter moet presteren.

Opera Mini

Opera heeft een update uitgebracht voor de Opera Mini browser voor Android. In de nieuwe versie van de applicatie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder een flinke verbetering in de vormgeving van de applicatie. Opera Mini richt zich vooral op het besparen van data en wordt ondersteund door Android 2.3 Gingerbread en hoger. Opera Mini is een alternatief voor andere Android-browsers zoals Chrome, Firefox en andere alternatieven.opera-miniIn Opera Mini 8.0 die vandaag is verschenen is zoals gezegd de vormgeving er stukken op vooruit gegaan. Daarbij kan je gebruik maken van diverse swipe-gebaren waarmee tabbladen gesloten kunnen worden, ook downloads kunnen geannuleerd worden middels een swipe. Het menu toont een data teller, waarmee wordt bijgehouden hoeveel data je bespaart hebt tijdens het gebruiken van Opera Mini.

opera-mini-data-save-appNiet geheel onbelangrijk biedt Opera Mini nu ook ondersteuning voor toestellen met een hoge resolutie zoals de Samsung Galaxy S6. Naast een vernieuwde beheersomgeving voor je favorieten kun je ook nu gebruik maken van privé navigatie. Met de privé modus worden bezochte webpagina’s niet onthouden en geen bestanden opgeslagen.opera-mini-2Opera Mini 8.0 is geheel gratis te downloaden uit de Google Play Store en dat kan via onderstaande button.

Opera Mini webbrowser
Opera Mini webbrowser
Ontwikkelaar: Opera
Prijs: Gratis

 

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel