Oppo Reno2-serie vanaf nu te koop in Nederland: de details

Oppo bracht onlangs al haar nieuwe A9 (2020) uit, en nu is het de beurt aan de Oppo Reno2-serie, bestaande uit twee toestellen. Je kunt de Oppo Reno2 Z en Reno2 nu kopen in Nederland.

Oppo Reno2 in Nederland

Van de week schreven we al dat de Oppo A9 (2020) beschikbaar is in Nederland. Deze mid-end smartphone is van prima specificaties voorzien en werd eerder al uitgebracht. Van de week werd de nieuwe Oppo Reno2-serie aangekondigd. Degenen die met smart zaten te wachten op de nieuwe Oppo Reno2 of Oppo Reno2 Z is er goed nieuws, ze zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Bij de Oppo Reno2 zien we een schitterende smartphone met de bekende haaienvin aan de bovenkant. Hierin zit de front-camera van de telefoon. Achterop is de smartphone voorzien van een quad-camera. Ook is de smartphone uitgerust met een 6,5 inch AMOLED-beeldscherm, Snapdragon 730G processor en 4000 mAh accu.

De Oppo Reno2 Z heeft een pop-up camera, en ook het 6,5 inch AMOLED-scherm. We zien ook een quad-camera terug bij de Oppo Reno2 Z en verder heeft de telefoon een MediaTek octa-core processor en zijn ze allebei voorzien van Android 9 Pie met de eigen ColorOS skin. Alleen de Reno2 heeft NFC aan boord.

De Oppo Reno2 is verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel en bij Mediamarkt.

De Oppo Reno2 Z is verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel