Oppo Reno2-serie vanaf nu te koop in Nederland: de details

Oppo bracht onlangs al haar nieuwe A9 (2020) uit, en nu is het de beurt aan de Oppo Reno2-serie, bestaande uit twee toestellen. Je kunt de Oppo Reno2 Z en Reno2 nu kopen in Nederland.

Oppo Reno2 in Nederland

Van de week schreven we al dat de Oppo A9 (2020) beschikbaar is in Nederland. Deze mid-end smartphone is van prima specificaties voorzien en werd eerder al uitgebracht. Van de week werd de nieuwe Oppo Reno2-serie aangekondigd. Degenen die met smart zaten te wachten op de nieuwe Oppo Reno2 of Oppo Reno2 Z is er goed nieuws, ze zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Bij de Oppo Reno2 zien we een schitterende smartphone met de bekende haaienvin aan de bovenkant. Hierin zit de front-camera van de telefoon. Achterop is de smartphone voorzien van een quad-camera. Ook is de smartphone uitgerust met een 6,5 inch AMOLED-beeldscherm, Snapdragon 730G processor en 4000 mAh accu.

De Oppo Reno2 Z heeft een pop-up camera, en ook het 6,5 inch AMOLED-scherm. We zien ook een quad-camera terug bij de Oppo Reno2 Z en verder heeft de telefoon een MediaTek octa-core processor en zijn ze allebei voorzien van Android 9 Pie met de eigen ColorOS skin. Alleen de Reno2 heeft NFC aan boord.

De Oppo Reno2 is verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel en bij Mediamarkt.

De Oppo Reno2 Z is verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 319,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel