Sony toont per ongeluk alvast persfoto’s van Sony Xperia XZ1

Er zijn persfoto’s verschenen van een nieuwe smartphone van Sony. Het gaat om de Sony Xperia XZ1 die tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd zal worden. De smartphone wordt mogelijk met Android 8.0 Oreo op de markt gebracht, als eerste toestel.

Sony Xperia XZ1 persfoto’s

Sony heeft de kluisdeur open laten staan en nu verschijnen er persfoto’s van de Sony Xperia XZ1. De smartphone maakt dus deel uit van de XZ-familie en zal tijdens de IFA gepresenteerd worden. Sony zal de Xperia XZ1 vermoedelijk voorzien van een 5,2 inch display met nog onbekende resolutie. Daarbij wordt er gesproken over een 12 megapixel front-camera, een vingerafdrukscanner, 19 megapixel camera aan de achterzijde en filmen in 4K. Ook zal slow-motion video-opname mogelijk zijn met het toestel.

Volgens de laatste berichten zou Sony de XZ1 voorzien van Android 8.0 Oreo. Dit is opvallend omdat er nog van geen enkel toestel verder aanwijzingen zijn dat deze tijdens de IFA met de nieuwste Android-versie wordt aangekondigd. Daarnaast wordt een Snapdragon 835 en waterdichte behuizing verwacht. Mogelijk krijgt het toestel een adviesprijs van omgerekend 649 euro.

Sony Xperia XZ1 display

De persfoto’s laten het toestel zien in het roze en in het zwart. We verwachten stiekem nog wel een soort van blauwe en witte of zilveren versie van de telefoon. Alle details worden rond de IFA bekend gemaakt en DroidApp houd je uiteraard op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel