Pokémon Go: nieuwe dagelijkse missies en Mew toegevoegd aan game

Niantic is de ontwikkelaar van Pokémon Go en de ontwikkelaars hebben nieuwe verbeteringen doorgevoerd in de game. Nu kun je deelnemen aan dagelijkse missies om Professor Willow te helpen en kun je nieuwe Pokémon karakters vangen, waaronder Mew.

Pokémon Go: dagelijkse missies

Pokémon Go wordt uitgebreid met nieuwe functies, zo heeft Niantic bekend gemaakt. Het wordt vanaf nu mogelijk om deel te nemen aan dagelijkse missies, zogenoemde quests. Met de missies kun je Professor Willow helpen met de zoektocht naar Mew. Het karakter is een langverwachte wens van veel Pokémon Go-spelers.

Pokémon Go missies

Niantic wil met de nieuwe plannen ook oude spelers weer enthousiast maken voor het spelen van het spel. Met de dagelijkse missies is er namelijk een reden om terug te komen. Vanaf deze week kunnen spelers opdrachten en taken krijgen, waarmee beloningen verdiend kunnen worden. Je kunt deelnemen aan twee onderzoeken; Field Research en Special Research. De taken voor het veldonderzoek vind je bij de Pokéstops. Taken kunnen bijvoorbeeld zijn om een bepaalde Pokémon te vangen of het aangaan van gevechten.

Pokémon Go missies

Je kunt per dag één stempel verdienen door minstens één taak uit te voeren. Wanneer je zeven stempels hebt, is er sprake van een onderzoeksdoorbraak en kun je een nog grotere beloning verdienen. Tevens spreekt Niantic over het ontmoeten van een legendarische Pokémon. Aan de hand van eerder verschenen berichten zullen we hier te maken hebben met Mew. De taken zijn vanaf 30 maart beschikbaar. De uitrol is dus deze week.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel