Samsung Galaxy A5 (2016): Android 6.0.1 Marshmallow update beschikbaar

De Samsung Galaxy A5 (2016) krijgt vanaf nu de update naar Android 6.0.1 Marshmallow uitgerold. De update brengt verschillende verbeteringen en inmiddels is de OTA-update verspreid in Nederland. De A5 (2016) werd eerder dit jaar uitgebracht in ons land.

Samsung Galaxy A5 (2016): Marshmallow update

De update naar Android 6.0.1 Marshmallow is vanaf vandaag beschikbaar voor de bezitters van de Samsung Galaxy A5 (2016). De metalen smartphone draaide tot op heden op Android 5.1 Lollipop. Voor de provider-versies en de unbranded-versie van de Galaxy A5 (2016) is de update dus uitgerold. De update zal gewoon via het toestel binnen komen rollen, waardoor je de update niet via een pc hoeft uit te voeren.

Samsung Galaxy A5 (2016)

De update met software-versie A510FXXU2BPH3 brengt verschillende verbeteringen. In Marshmallow zit ‘Doze’ waarmee efficiënter met het uithoudingsvermogen wordt omgegaan. Dankzij Direct Share kan je sneller content delen en tevens kan je de rechten en permissies voor apps instellen.

Zodra de update ook voor jouw toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je toestel. Wil je niet langer wachten, dan kan je ook handmatig controleren op een update door bij Instellingen naar ‘over het toestel’ > ‘software-update’ te gaan en hier handmatig bijwerken te kiezen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel