Samsung Galaxy J7+ met dual-camera opgedoken op foto’s

De Samsung Galaxy Note 8 is als eerste Samsung voorzien van een dual-camera. Het lijkt er echter op dat Samsung de dubbele camera op bredere schaal wil gaan inzetten. Nu zijn er foto’s opgedoken van de Samsung Galaxy J7+.

Samsung Galaxy J7+ opgedoken

De Samsung Galaxy J-serie krijgt familieuitbreiding, zo blijkt uit nieuw opgedoken foto’s. De foto’s laten de nieuwe Samsung Galaxy J7+ zien. De plus-versie van de J7 zal voorzien zijn van een dual-camera in verticale opstelling, zo wordt duidelijk.

Samsung Galaxy J7 (2017)

Er zijn ook enkele details al bekend over de Samsung Galaxy J7+. Zo krijgt het toestel een 5,5 inch Full-HD display, 4GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte. Daarnaast is er een 3000 mAh accu aanwezig en een 16MP front-camera. De dual-camera aan de achterzijde telt een sensor van 13MP en een sensor van 5MP. Tevens is er een speciale Bixby-knop.

Samsung Galaxy J7 (2017)

De Galaxy J7+ zal beschikbaar komen naast de Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017). Het is nog niet bekend of deze J7+ ook naar Nederland zal komen. Zodra hierover meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel