Samsung Galaxy J7+ met dual-camera opgedoken op foto’s

De Samsung Galaxy Note 8 is als eerste Samsung voorzien van een dual-camera. Het lijkt er echter op dat Samsung de dubbele camera op bredere schaal wil gaan inzetten. Nu zijn er foto’s opgedoken van de Samsung Galaxy J7+.

Samsung Galaxy J7+ opgedoken

De Samsung Galaxy J-serie krijgt familieuitbreiding, zo blijkt uit nieuw opgedoken foto’s. De foto’s laten de nieuwe Samsung Galaxy J7+ zien. De plus-versie van de J7 zal voorzien zijn van een dual-camera in verticale opstelling, zo wordt duidelijk.

Samsung Galaxy J7 (2017)

Er zijn ook enkele details al bekend over de Samsung Galaxy J7+. Zo krijgt het toestel een 5,5 inch Full-HD display, 4GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte. Daarnaast is er een 3000 mAh accu aanwezig en een 16MP front-camera. De dual-camera aan de achterzijde telt een sensor van 13MP en een sensor van 5MP. Tevens is er een speciale Bixby-knop.

Samsung Galaxy J7 (2017)

De Galaxy J7+ zal beschikbaar komen naast de Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017). Het is nog niet bekend of deze J7+ ook naar Nederland zal komen. Zodra hierover meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 238,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel