Samsung Galaxy J7 Prime laat zich zien

Samsung komt met een uitgebreidere versie van de Samsung Galaxy J7; de Samsung Galaxy J7 Prime. Dit toestel is voorzien van verschillende verbeteringen en een erg strak design. Daarbij is het toestel ook de eerste uit de J-serie die beschikt over een vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy J7 Prime

De Samsung Galaxy J7 Prime is een opgevoerde variant van de Samsung Galaxy J7 die in 2015 werd uitgebracht. Het is hierdoor een alternatief voor de Samsung Galaxy J7 (2016), in eerste instantie bedoeld voor de Vietnamese markt. Het toestel ziet er erg netjes uit en is voorzien van een metalen behuizing.

Samsung Galaxy J7 Prime

Samsung heeft de Galaxy J7 Prime verder voorzien van een 5,5 inch 2.5D Full-HD display, een octa-core processor, 3GB RAM-geheugen, 32GB interne opslagruimte (uitbreidbaar met geheugenkaart), een 13 megapixel camera met een lichtgevoeligheid van f/1.9, een 8 megapixel front-camera en een vingerafdrukscanner die geïntegreerd zit in de home-button. De Samsung Galaxy J7 Prime is voorzien van een 3300 mAh accu en Android 6.0 Marshmallow.

Of het toestel uiteindelijk ook de weg naar de Europese landen weet te vinden, is niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel