Shazam app krijgt update: nieuw design en ‘Ontdekken’ functie

Muziekherkennings-app Shazam heeft een update gekregen. Er is een vernieuwd design doorgevoerd, onderverdeeld in tabbladen. In één van deze tabbladen is een nieuwe functie te vinden; Ontdekken. Op basis van je muziekvoorkeuren krijg je een persoonlijk overzicht met muziek, video’s en meer.

Shazam

In de Google Play Store heeft Shazam de update klaarstaan voor de Android-app. In de nieuwe versie van de applicatie valt direct het nieuwe design van de toepassing op. De blauwe kleur is behouden gebleven, maar het menu is voortaan gehuld in wit. Daarbij zijn de tabbladen te herkennen aan icoontjes en verder moet de app sneller laden. Het verschil is duidelijk te zien in onderstaande screenshot. Links zie je de versie van voor de update, rechts de nieuwe versie van de app.

Ontdekken

Nieuw in Shazam is ‘Discover’, ofwel ontdekken. De ontdek-functie in Shazam is nieuw en biedt een gepersonaliseerde feed met muziek, video’s en afspeellijsten. Het overzicht wordt samengesteld op basis van de muziek waar je het liefst naar luistert. Hierbij kan je zelf genres aangeven, artiesten selecteren en worden ook eerdere Shazams meegenomen voor het samenstellen hiervan. Iedere dag wordt de feed vernieuwd.

Downloaden

De update voor de Shazam app is vanaf nu te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Shazam
Shazam
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel