Snapchat Memories: nieuwe functie laat je herinneringen herbeleven

De mobiele app van Snapchat is bijgewerkt met een update. In Snapchat vind je voortaan herinneringen om terug te kijken op eerdere momenten. De ‘Memories’ laten je je nagenieten van je vakantie, terugkijken op die ene dag en nog veel meer.

Snapchat herinneringen

Een nieuwe update voor de populaire app Snapchat brengt meer functies naar de app. Door in de app naar boven te vegen komt de functie ‘Memories’ tevoorschijn. Met Memories moet het mogelijk worden om op een andere manier je ‘Snaps’ en ‘Stories’ te bekijken. Door het gebruik van zoekwoorden krijg je direct de passende resultaten te zien.

Snapchat Memories

Je kunt nieuwe verhalen maken van je ‘Snaps’. Het is ook nog steeds mogelijk om de eerdere verhalen te bekijken en verhalen te bundelen zodat je deze samenvoegt tot één lang verhaal. Mocht je niet willen dat iedereen zomaar jouw moment kan zien, dan kan je deze beveiligen, maar je kunt het ook exporteren.

Snapchat rolt ‘Memories’ in de komende maand uit naar alle gebruikers. Het kan dus even duren totdat je de nieuwe functie kunt gebruiken. In de onderstaande video krijg je een indruk van hoe de functie werkt.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel