Streamingdienst Deezer gaat samenwerken met Honor

Deezer is een samenwerking aangegaan met het dochtermerk van Huawei, Honor. De samenwerking houdt in dat op alle Honor smartphones de Deezer-app voor geïnstalleerd zal gaan worden.

Honor gaat Deezer vooraf installeren

Honor richt zich als merk op de digitale generatie, het is dan ook niet verwonderlijk dat Deezer juist met Honor in zee gaat. Alle consumenten die een toestel aanschaffen van Honor zullen opmerken dat de Deezer applicatie vooraf op de smartphone geïnstalleerd zal staan. Deezer geeft klanten hiermee toegang tot circa 40 miljoen tracks en 40.000 podcasts en audioboeken.

“Klanten van Honor krijgen het beste uit twee werelden – slimme technologie in combinatie met de beste muziek en radio,” aldus Gerrit Schumann, Chief International Officer bij Deezer. “Klanten van Honor zijn altijd opzoek naar nieuwe vormen van entertainment op hun mobiele apparaten en Deezer is een pionier op het gebied van innovatie en entertainment,” zegt Liu Dan, Chief Strategy Officer en VP bij Honor, Huawei Consumer Group.

Verder laat Liu Dan weten erg enthousiast te zijn over de samenwerking en is overtuigd dat klanten verheugd en verrast zullen zijn door het uitgebreide aanbod aan audiomateriaal.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel