SwiftKey 6.0: grote update met Material Design en dubbele tekstvoorspelling

De toetsenbord-app SwiftKey is geüpdatet naar versie 6.0. SwiftKey 6.0 maakt het mogelijk om gebruik te maken van dubbele tekstvoorspelling en is daarnaast nog sneller. Een ander pluspunt aan de update voor SwiftKey Keyboard is dat de applicatie nu nog sneller werkt. Met SwiftKey 6.0 is ook alles in een mooi Material Design jasje gestoken. We zetten de wijzigingen van de grote update voor SwiftKey voor je op een rij.

SwiftKey 6.0

SwiftKey Keyboard heeft een update gekregen. SwiftKey 6.0 is voorzien van een vernieuwde interface waarbij er gebruik gemaakt is van Material Design. Statistieken over je typ-gedrag worden in kaarten weergegeven en daarnaast is het ook het menu met thema’s en andere instellingen op een strakkere manier vormgegeven. Tevens is er een vernieuw emoji-toetsenbord toegevoegd aan SwiftKey en kan je gebruik maken van een vernieuwd thema; Carbon Light.

Nieuw in SwiftKey 6.0 is de mogelijkheid om dubbele tekstvoorspelling te gebruiken. Hiermee wordt niet één woord gesuggereerd, maar twee woorden. Deze functie werkt ook in het Nederlands en natuurlijk ook voor verschillende andere talen zoals Duits en Engels.

SwiftKey 6.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Aangezien het gaat om een gefaseerde uitrol, kan het even duren voordat je de update binnenkrijgt.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel