Telegram 4.9.1: verbeteringen in notificaties en export-functies

Telegram brengt vaak aan het eind van de maand een update uit voor haar apps. Ook vandaag is dat gebeurd en is Telegram 4.9.1 verschenen. De applicatie is voorzien van een aantal verbeteringen.

Telegram 4.9.1

Voor de gebruikers van Telegram staat een update klaar in de Google Play Store. De update betreft versie 4.9.1. Hoewel het geen enorme update is, bevat de update een reeks verbeteringen die de gebruiksvriendelijkheid ten goede komen.

In de meldingsinstellingen kun je nu uitzonderingen instellen. Deze optie vind je in Telegram bij instellingen > meldingen en geluiden. Bij ‘Uitzonderingen’ kun je per contactpersoon nauwkeurig de instellingen voor notificaties aanpassen. Je kunt de manier van trillen, de ringtone, pop-up meldingen, LED-notificatie en meer aanpassen.

Telegram 4.9.1

Ook het eerder geïntroduceerde Telegram Passport is verder verbeterd. Er worden nu meer verschillende gegevens, inclusief vertaalde versies van documenten ondersteund, en ook het algoritme voor het hashen van wachtwoorden is verbeterd.

Gebruik je Telegram ook op je computer? Dan kun je vanaf nu via Telegram Desktop één of meerdere chats exporteren en opslaan. De update voor de Android-app kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Volg je DroidApp al op Telegram?

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel