TexelPoints app: ontdek Texel en spaar punten

Waddeneiland Texel bezoek je voortaan nog voordeliger. Althans, als het aan de makers van de TexelPoints app ligt. Met deze app spaar je korting die je op het eiland weer kunt besteden.

TexelPoints

De recent uitgebrachte app TexelPoints geeft je de mogelijkheid om mee te doen aan een interessant spaarsysteem. TexelPoints is zowel voor vakantiegangers en bezoekers als voor bewoners van het Waddeneiland. Met de app kan je punten sparen bij aankopen, overnachtingen en dergelijke. Diverse bedrijven en organisaties op Texel doen mee aan het initiatief.

TexelPoints App

Ieder TexelPoint is 10 eurocent waard. Je ontvangt bijvoorbeeld bij een dessert op een vakantiepark 10 TexelPoints. Wanneer je bij een aangesloten fietsverhuurder een elektrische fiets huurt, ontvang je 30 TexelPoints. Bij 20 liter tanken ontvang je 5 TexelPoints. De punten kan je vervolgens verzilveren bij de deelnemers van TexelPoints, in de vorm van een korting.

TexelPoints App

In de TexelPoints app kan je verder uitgebreide informatie vinden over Texel, zoals informatie over dorpen, musea, parkeren en de TESO-boot. De mooiste plekjes ontdek je met de fiets- en wandelroutes.

TexelPoints App

Bekijk ook 8 apps voor je vakantie in Nederland en de Waddeneilanden.

Lees ook

Reageer op dit artikel