The Sims FreePlay: Great Outdoors update uitgebracht

In de Play Store is een update uitgebracht voor de game ‘The Sims FreePlay’. In de nieuwe versie van het spel zijn een reeks nieuwe mogelijkheden toegevoegd, genoeg voor nog meer uren spelplezier. De update krijgt de naam ‘Great Outdoors’ mee en betekent dus dat de nieuwe functies zich vooral in de buitenlucht van het spel bevinden.

The Sims FreePlay: Great Outdoors

Great Outdoors is een nieuwe update voor The Sims FreePlay, die vanaf nu in de Google Play Store is te vinden. In het spel is nu een geheel nieuwe locatie te vinden; Deer Spring Falls, die beschikbaar zal zijn vanaf level 11. Hier kan je andere Sims ontmoeten en verschillende buitenactiviteiten kunt ondernemen.

The Sims FreePlay Great Outdoors

Vanaf nu kan je marshmallows roosteren, picknicken met ander Sims, een bezoek brengen aan de waterval en daar een ‘selfie’ maken. Verder kan er gebruik gemaakt worden van een kano en zijn er ook wilde dieren in de buurt. Op de nieuwe buitenlocatie moeten de Sims overleven in de natuur, waarin ze voedsel moeten verzamelen (bijvoorbeeld door te vissen), een kampvuur moeten stoken en zullen overnachten in tenten.

Met de nieuwe verhalenverteller heeft je Sim een nieuwe hobby gevonden. Je kan de sterkste verhalen vertellen tegen andere Sims en ze ‘meenemen’ in je avontuur. Of je nu een griezelig horror-verhaal hebt of een lachwekkende komedie, je kan uit verschillende genres je verhaal verkondigen.

The Sims FreePlay Great Outdoors update is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

De Sims™ FreePlay
De Sims™ FreePlay
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel