Today Calendar 3.4.1 met weerinformatie uitgebracht

De ontwikkelaar van Today Calendar heeft een nieuwe versie uitgebracht van de populaire kalender-app. Today Calendar 3.4.1 bevat onder andere weerinformatie.

Today Calendar

Today Calendar 3.4.1 is uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe versie van de agenda-app is voorzien van weerinformatie. Vanuit het uitschuifbare menu is er snel inzicht in het actuele weer. In Today Calendar zijn 27 verschillende weerbeelden te vinden, die zich aanpassen aan het actuele weer.

Today Calendar

Niet alleen in de navigatiebalk heb je toegang tot het weer, ook bij toekomstige agenda-items kan de weersverwachting voor die dag bekeken worden. Wel dient hiervoor een locatie toegevoegd te zijn aan het evenement. Wanneer het item niet verder dan 15 dagen in de toekomst ligt, wordt het verwachte weer getoond.

Today Calendar

In Today Calendar 3.4.1 zijn verder verbeteringen doorgevoerd aan de “look en feel” van de app, zodat ze beter aangepast zijn aan de ontwerprichtlijnen van Google. Eerder bracht de ontwikkelaar een update uit, waarbij illegaal gedownloade versies van Today Calendar op ludieke wijze voorzien werden van opvallende agenda-items.

Today Calendar 3.4.1 kan via onderstaande button gratis uit de Play Store gedownload worden.

Today Calendar 2017
Today Calendar 2017
Ontwikkelaar: Jack Underwood
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel