Vine krijgt nieuw ontwerp en knop voor bekijken geheel kanaal

Het videoplatform Vine heeft een grafische update gekregen, ook op functioneel vlak zijn er kleine verbeteringen doorgevoerd. Vine draait om het bekijken en delen van korte filmpjes, deze update maakt het bekijken van een geheel kanaal makkelijker.

Heel kanaal in één keer bekijken

Vine heeft een update uitgebracht met wat veranderingen in het design en verbeteringen op het gebied van functionaliteit. In Vine moest je om een geheel kanaal te bekijken constant blijven scrollen om naar het volgende filmpje te gaan. Dat moet makkelijker hebben ze ook bij Vine gedacht en daarom is de “Bekijken” knop geïntroduceerd.

Vine heel kanaal bekijken

De knop, die te vinden is op de pagina van het kanaal geeft je de mogelijkheid tot het bekijken van alle filmpjes zonder scrollen. Tik je op het filmpje dan pauzeer je deze en kun je de video delen, een reactie achterlaten of liken. Tik je onder het filmpje dan scroll je in de timeline van het kanaal naar het specifieke filmpje.

Door op het aantal vines te drukken bij een profiel kun je de afspeelvolgorde wijzigen. Standaard worden deze weergegeven op chronologische volgorde maar je kunt deze ook omkeren of op basis van populariteit weergeven.

Vine bekijken geheel kanaal volgorde

De update van Vine wordt automatisch uitgerold via de Google Play Store. Let wel op met het gebruiken van de applicatie op een mobiel netwerk, de app verbruikt namelijk wel wat MB’s voor het kijken van video’s.

Vine
Vine
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel