Vodafone Call+: nieuwe app laat je bellen met een boodschap

Telecomprovider Vodafone heeft een nieuwe app uitgebracht voor Android. Met de app Vodafone Call+ kan je bellen met een boodschap. De provider geeft hiermee bellen een nieuwe dimensie doordat het delen van content en bellen gecombineerd wordt met Call+.

Vodafone Call+

Vodafone heeft vandaag een nieuwe applicatie aangekondigd. Het gaat om de app Vodafone Call+ waarmee klanten van Vodafone op een nieuwe en leukere manier kunnen bellen. Je kan zowel voor, tijdens als na het gesprek foto’s, video’s en je locatie delen. De provider maakt daarbij gebruik van een bel-app op basis van Rich Communications Standaard en komt naast Android ook beschikbaar voor Apple iOS.

Vodafone Call+

Met een druk op de knop kan in Vodafone Call+ een locatie gedeeld worden, een foto gemaakt worden of de urgentie van het gesprek aangegeven worden. Hierdoor kan de ander zelf bepalen of het telefoontje direct aangenomen moet worden, of dat het wel even kan wachten. Tijdens het bellen kan je ook schakelen naar een videoverbinding.

Het telefoongesprek zelf gaat via het telefoonnetwerk, het delen van content via de mobiele internetverbinding. Na een telefoongesprek blijven de uitgewisselde berichten en media-bestanden bewaard in de zogenoemde call-log. Als de ander niet opneemt met Call+ kan een voice-memo achtergelaten worden, die de ander dan kan terug luisteren.

Vodafone Call+ werkt vanaf vandaag in Nederland en is ook beschikbaar in de volgende landen; Albanië, Duitsland, Hongarije, Griekenland, Ierland, Italië, Nieuw-Zeeland, Portugal, Roemenië, Tsjechië, Turkije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. De applicatie werkt alleen op het Vodafone-netwerk en beide personen moeten de applicatie geïnstalleerd hebben. De applicatie is via onderstaande button te downloaden uit de Play Store.

Vodafone Call+ & Message+
Vodafone Call+ & Message+
Ontwikkelaar: Vodafone
Prijs: Gratis

bron: Vodafone

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel