WhatsApp 2.17.277 update brengt handige App Shortcuts (+ APK)

WhatsApp heeft WhatsApp 2.17.277 uitgebracht voor Android. De nieuwe versie van de applicatie laat je nog sneller chatten door gebruik te maken van de snelkoppelingen, genaamd App Shortcuts. Deze kun je daarbij ook als snelle snelkoppeling toevoegen.

WhatsApp App Shortcuts

Er wordt een nieuwe beta-versie uitgerold voor WhatsApp voor Android. We zijn inmiddels aangekomen bij versie 2.17.277. Bij degenen met een smartphone die draait op Android 7.1 en hoger, kan er gebruik gemaakt worden van WhatsApp App Shortcuts, zo ontdekte DroidApp. Dit zijn snelle acties die je te zien krijgt als je het icoontje van een app wat langer ingedrukt houdt.

WhatsApp App Shortcuts

Nu hebben ook de ontwikkelaars van WhatsApp deze functie toegevoegd aan de applicatie. Door het icoontje wat langer ingedrukt te houden krijg je drie opties. Je kunt een nieuwe chat starten, direct het overzicht openen met berichten die je met ster gemarkeerd hebt of de camera openen. Door een van deze drie opties vervolgens ingedrukt te houden en opzij te slepen, kun je deze acties ook als snelkoppeling op je homescreen plaatsen.

WhatsApp 2.17.277

Je kunt de App Shortcuts alleen gebruiken wanneer je toestel draait op Android 7.1 Nougat en hoger. Daarnaast ondersteunen enkele launchers de snelkoppelingen bij eerdere Android-versies. Je kunt WhatsApp 2.17.277 vinden in het beta-programma van WhatApp (daarover vind je hier meer informatie) of je kunt de APK downloaden. De functie zal in de toekomst ook uitgerold worden voor de Play Store-versie van WhatsApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel