WhatSim: WhatsAppen in 150 landen voor €10 met speciale simkaart

WhatsAppen in binnen- en buitenland voor een vast eenmalig bedrag. Vandaag is WhatSim gelanceerd en met deze speciale simkaart kan je in 150 landen gebruik maken van WhatsApp zonder extra kosten, ook in Nederland.

WhatSim

Vandaag is WhatSim gelanceerd. Met WhatSim kan je in 150 landen gebruik maken van WhatsApp, zonder dat het hiervoor datakosten rekent. Voor de overeenkomst doen er verspreid over de 150 landen meer dan 400 providers mee. De simkaart maakt automatisch verbinding met het netwerk welke de beste dekking levert. WhatSim kost eenmalig 10,00 euro en daarvoor kan je onbeperkt berichten sturen via WhatsApp.

whatsim

WhatSim: versturen van foto’s

Het versturen van foto’s, video’s, audio-berichten en je locatie kunnen soms kosten berekend worden. Deze betaal je middels credits en dit verschilt per zone waarin je je bevindt. Als je bijvoorbeeld in Zweden een foto verstuurt via WhatSim kost je dat 20 credits. Verstuur je een foto vanuit Australië, dan kost dit je 75 credits. Deze credits kan je via de website van WhatSim aanschaffen. Voor 1000 credits betaal je €5,00 en voor €50,00 heb je 10.000 credits. Het versturen van tekstberichten is altijd kosteloos.

Zoals gezegd betaal je eenmalig 10 euro voor de aanschaf van WhatSim. De verzendkosten bedragen 5 euro en daarvoor kan je oneindig blijven WhatsAppen. In sommige landen zoals Afghanistan, Kenia en Oeganda kost de kaart geen tien maar vijf euro. De dienst wordt ook aangeboden in Nederland. De WhatSim is er als normale simkaart, maar ook als Micro-SIM en Nano-SIM.

whatsim-country

Alleen WhatsAppen

Goed om te weten is dat met WhatSim geen gebruik gemaakt kan worden van andere functies zoals je die van een simkaart verwacht. Dus het is niet mogelijk om te bellen, SMS’en of het internet op te gaan met WhatSim. Hierdoor is WhatSim vooral handig voor het gebruik in combinatie met een Dual-SIM telefoon. Alles over WhatSim vind je op de website van WhatSim.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel